Plötsligt händer det...

Jag har letat och försökt hitta några tävlingar att köra på andra sidan nyår men ute på tävlingskalendern har det varit väldigt få race i januari och framåt, men så plötsligt i morse när jag kollade in på sajten så var det helt plötsligt fullt med tävlingar.

Nu gäller det bara att googla på ortsnamn för att se om nåt av dessa race ligger inom rimligt avstånd från där jag bor, om inte så är jag ganska säker på att det dyker upp ännu fler alternativ om någon vecka.

Morgonens 15 minutare gick riktigt bra, ännu en gång passerade jag sista referenspunkten med marginal jämfört med föregående år, jag har nu mer och mer börjat köra på känsla istället för puls då jag tycker mina pulsvärden inte riktigt stämmer överens med hur det känns i benen. Antagligen påverkar värmen, luftfuktigheten och vätskenivån i kroppen pulsen mer än vad jag tidigare trott och så länge jag presterar bra och t.o.m bättre än förut trots lägre pulsvärden så är jag inte orolig.

Nu är det lite materialvård som står på schemat, tvätt av träningskläder och cykel, tvättmaskinen går visserligen varje dag men cykeln har inte fått någon tvätt ännu då det inte varit nödvändigt, det har regnat 20 minuter sedan jag kom ner hit den 3:e december...

Verkar gå ett UCI race någonstans 9 februari...

Januari 2014 tävlingar (fler lär dyka upp)...

Tvätt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback