Alleredan torsdag...

Dagarna bara flyger iväg, efter helgen i Borlänge blev det en dags vila i måndags, sedan fyror på grusväg och mtb:n i tisdags följt av en timmes nötande på BCA varvet i går. Körde åt båda hållen eftersom Swe cup tävlingarna 15-16 juni vänder åkriktning andra dagen, för er som kört i Borås förut så är lördagens varv samma som SM för två år sedan medans söndagens varv är det gamla klassiska. Det finns mycket tid att spara genom att nöta in spårval på dessa steniga och tekniska banor.

Idag blev det ett par timmars skogslek på hojjen, inte alltför ansträngande och jag kommer att ta det ganska lugnt imorgon också för att spara benen till helgen och tävlingen i Mjölby.

Jag har också fått konstaterat att trots att jag har använt en ny allergi medicin under våren och försommaren som tagit bort de värsta besvären så kan det fortfarande vara så att syresättningen är något försämrad trots att jag inte känt av något i luftvägarna, detta kan vara en förklaring till att jag inte riktigt får ut full effekt när jag tränar hårt eller tävlar, jag kommer fortfarande inte upp i samma pulsvärden som jag har på vintern vilket ju är väldigt konstigt. Vi får väl se om det blir någon förändring ju senare på säsongen vi kommer och om det går att få ytterligare hjälp/medicin för att bli helt problemfri i framtiden...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback