Semestertips...

Här kommer ett litet semestertips nu när hösten är på ingående och man snart börjar frysa så fort man ska ut och cykla.

Lägg ett par veckor i vinter med Siam biketours och cykla någon av deras organiserade tourer där man cyklar från ställe till ställe under 8-10 dagar med full support från följebil och övernattar på små pittoreska resorter, varav de flesta ligger ute på landsbygden långt ifrån de vanliga turiststråken.
Eller varför inte bo på någon av phukets alla turistdestinationer och varva lata soldagar med någon dagstur ut på småvägarna med en cykelguide som ser till att ni får en fin runda, denna möjlighet är ett nytt alternativ som dom erbjuder.

Alternativ nr 3 är khao lak, en lugnare och mer familjär turistort med fina möjligheter till cykling om man så vill. Men hit är det bäst att ta med egen cykel då det ännu inte finns någon vettig uthyrning. Visserligen finns enklare mountainbikes att få tag på och visst går det att träna på dom om man inte är allt för kräsen och skicka gärna ett meddelande till mig om ni vill ha tips eller sällskap på någon runda så visar jag gärna runt er på vägarna. Jag brukar vara där nere och cykla några månader varje vinter, oftast själv så lite sällskap är ju aldrig fel.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback