Ett sista genrep...

Är på väg ner till Isaberg på en grabbweekend tillsammans med min son Charlie, det blir ett sista tillfälle att få nöta in SM varvet så att allt sitter i ryggmärgen till nästa vecka då det blir på allvar.

Jag har tittat på startlistorna till XC loppet och det måste nog vara ett av de starkaste startfälten i H-50 någonsin. Tommy Olsson, Atle Hansen och Benny Andersson är ju alla tre stora förhandsfavoriter till pallen, men i vilken ordning...

Sedan har vi Claes Engström Gävle som  nu senast vann mörksuggan och dessutom var tvåa på lida loop, vad kan han göra på ett XC SM ja det återstår att se men farlig är han definitivt.
 Jan Olav Gunnarsson har varit stark i år och två andra som kan blixtra till är Ulf Spång och Thomas Stolt. Stefan Carlsson Wexiö velo har kört starkt på långloppen i år, Jonny Nilsson Varberg som vann sprinten före mig förra året, hur är han på XC... antagligen teknisk och snabb skulle jag tro.

Björn Eriksson och Håkan Premberg har jag inte koll på vad dom presterat i år men båda två är riktigt starka om dom är i form och sedan kommer då vi övriga. Själv blev jag fyra på XC SM förra året men då var jag i bra form vilket inte är fallet i år, av 21st föranmälda är jag glad om jag lyckas gå in på första halvan av resultatlistan och skulle jag lyckas bli topp 5-7, ja då ska jag bannemej fira med champagne..

Sprinten då, ja där har jag väl lite större förhoppningar om en pallplats även om formen inte är på topp. Jag tog ju guldet för två år sedan och silver förra året så självklart finns ambitionen att vara med där uppe i toppen i år också.
Men... Det är många snabba gubbar och första steget blir att klara tidskvalet och gå vidare till heaten, väl där kan allt hända, både bra och dåligt så det gäller att ha lite flyt också...

Nu drar jag ner till Isaberg för att nöta SM banor, fiska lite och ha det trevligt med min son Charlie...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback