Rörbäcksnäs dag två...

Vaknade kl sju imorse till strålande solsken och rena medelhavsvärmen trots den tidiga timmen, efter väderbakslaget midsommarveckan så verkar den här osannolikt varma och fina sommaren vara tillbaka igen, även här uppe i dalafjällen.

Efter en några koppar finkaffe och långfrukost så drog Casper och jag till pumptracken för att kolla in läget lite. Han tar sig den lille parveln och det dröjer nog inte länge innan han springer runt på sin hoj utan min hjälp. Efter vår pumptracksession drog jag och Charlie ett varv på vallsjöleden, 32 kilometer ren cykelglädje i sin bästa form. När vi trötta kom hem till lunch så hade casper just somnat så det blev snabbt ned med maten för att även vi skulle hinna få en gubbalur innan han vaknade, en timme fick vi sova på maten innan det blev dax att piggna till med lite kaffe. Nu drog Charlie och Mathilda ut på en kortare eftermiddags runda medans jag och Casper gick ner till Ica butiken för att käka glass.

Ja dagarna flyter på i ett behagligt tempo och imorgon väntar lite tidigt morgonfiske innan vi drar vidare till Trysil, där väntar sedan nya äventyr...

(null)
Morgonpass i pumptracken...

(null)
Vallsjöleden i nästan 30 graders värme, underbart...

(null)
Glass i skuggan på lastbryggan bakom Ica affären...

(null)
Det blev ju ett kvällsdopp också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback