en resumé

Jaha, hur gick det hela då, masters EM mtb i Kranjska Gora slovenien, jodå jag visste väl inte riktigt vad jag hade att vänta, tuffa banor hade man väl hört talas om men att behöva köra på "lillklingan" nästan hela varvet var väl inte riktigt vad man räknat med.

Nu hade vi ju riktigt tur med vädret ( i mitt tycke ), kruttorrt underlag gjorde att det gick att cykla hela varvet utan större problem även om man fick använda just "lillklingan" för att ta sig runt.
Mina målsättningar innan start var främst att inte bryta eller bli sist, detta lyckades jag med, nästa målsättning var att inte bli varvad på de 7 st 2,2 km ( mycket korta ) varv vi skulle köra, detta gick dessvärre inte att undvika då de tre medaljörerna precis varvade mig innan sista varvet och jag därmed slapp köra 7:e varvet.
 
Min sista målsättning var att i bästa fall bli topp 5, lite väl kaxigt kanske men med riktigt bra ben kanske det fanns en möjlighet, nu blev det inte så utan jag slutade på en OK 7:e plats i detta europamästerskap ganska nöjd ändå. 
 
Ett annat syfte med detta race var att jämföra mig tidsmässigt med de cyklister som kör i klassen M-50 dit jag går upp nästa år för att få ett grepp om hur mycket jag behöver förbättra mig för att ha en chans på pallen i ett mästerskap och nog fick jag något att tänka på alltid. De bästa kör ruskigt snabbt, framförallt uppför och utför, i de tekniska åkpartierna hänger man med ganska bra men man saknar träning i den typ av terräng som det ju oftast är på internationella mästerskap dvs brant upp & ner.
 

Efter tävlingen på söndagen bestämde vi oss för att starta resan mot Italien direkt istället för att vänta tills mån morgon. Vi skulle ändå köra 65 mil och kom vi en bit på eftermiddagen så skulle det ju inte bli så lång resdag på måndagen.
 
Nu blev det så att när vi ändå kom iväg och körningen flöt på riktigt bra så körde vi hela vägen redan på söndagen genom ett riktigt varmt italien och kom fram till Barolo sent på kvällen där vi parkerade husbilen på torget och tog oss en liten "picknik" kl 24.00 på en parkbänk med lite vin, ost & korv.
Sedan sov vi gott...

Genom ett varmt Italien


På morgonen körde vi raka vägen ner från torget i Barolo och letade reda på det kloster/vingård där vi ska stanna en vecka. Där har dom några få platser för husbilar och dessutom en pool, restaurang med vinprovning i helt underbara omgivningar bland alla kullar fulla med vinrankor. Vad mer kan man önska...
 
Så här såg dagens frukost ut....:-))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback