Påsklägret...

Har under helgen deltagit i klubbens traditionella påskläger tillsammans med ca 50 talet andra cyklister, de flesta från borås ca men det var även med lite gäster från både Hallby, IKHP & Eskilstuna.

För att summera mina dagar så fick jag ihop 4,5 timmar i fredags följt av 3 timmar i lördags, 3 timmar i söndags varav en timmes träningstävling på eftermiddagen med bra puls och tryck i benen, och avslutningsvis 3,5 timmar i måndags. Alla distanspassen kördes i terrängen i hyfsat hårt men jämnt tempo.

Igår var det vilodag och idag börjar det sista blocket av "finslipning" inför dubbelhelgen i Skåne som även den är en del i toppningen inför större uppgifter lite längre fram. Inomhusträningen begränsas fr.o.m. nu och några veckor framåt till två trainerpass i veckan bestående av 4x4 & 60x120 intervaller, för övrigt är det utepass som gäller och då runt två timmar/pass med inslag av korta hårda igångdrag 6-30 sekunder.

Hoppas nu att det snart blir barmark i skogarna häromkring så att man kan börja köra lite riktig stigkörning.

Nu är det bara 10 dagar kvar till den svenska tävlingspremiären nere i Skåne och det ska bli så spännande att se om formen är så bra som den känns…

Längtar till skog utan snö...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback