Solskenscyklist...

Mår som en kung efter att ha kört ett riktigt bra 4x4 pass på trainern igårkväll, började den första intervallen som vanligt men när den var slut så kände jag mig alltför fräch och bestämde mig för att öka 10 watt på den andra och så fortsatte det passet igenom. Den sista 4:an kördes på 30-40 watt mer än jag någonsin kört på förut, det går helt klart åt rätt håll.

Idag blev det ett lite lugnare solskenspass på ett par timmar för att rulla ur benen lite och likaså ska det bli både på lördag och söndag fast på söndag blir det ett dubbelpass, då lägger jag in ett 60/120 trainerpass på kvällen som ett bra avslut på denna träningsvecka.

Angående de inställda tävlingarna nästa helg så har det dykt upp lite alternativ. I Hässleholm kommer det att köras ett träningsrace på lördag och på söndag går det ett MTB race (www.hotcup.dk) i närheten av Hilleröd i Danmark. Det är ett race med ca 400 startande på en 12 km bana innehållandes ca 70% singeltrack med grymt flow som det står i beskrivningen, man kör två timmar + pågående varv. Det låter ju jäkligt kul och jag har pratat ihop mig med Tommy Olsson från Norberg, vi huserar ihop under helgen och kör bägge dagarna, ska bli riktigt kul...

Solskenscyklist...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback