Hur stora är oddsen ?...

Efter gårdagens stenhårda vo2max intervaller innan julfrukosten har jag bara tagit det lugnt och firat lite jul med familjen. Idag skulle vi iväg till memories beach för lite surf & bad och ungefär halvvägs dit händer det man inte vill ska hända, punktering på scootern i 70 knyck...Det börjar helt plötsligt att vobbla kraftigt i bakhjulet och jag slår snabbt av på gasen och lyckas få stopp utan att något allvarligt händer.

Mitt över gatan vid en mataffär sitter en dam som ser vad som händer, hon viftar över oss och pekar på huset bredvid och ta mig tusan om det inte är en mc verkstad. Vi går dit och rycker lite i gallerdörren men den är låst och inget livstecken syns till innanför.

Den gamla damen springer iväg till en annan kvinna som sitter i ett litet matstånd längs vägkanten, pratar några ord på thailändska och får ett telefonnummer. Hon ringer och pratar med någon och visar upp tio fingrar, ten minutes säger hon och pekar på verkstaden.

Jaja, tänker vi...det är väl bara att vänta och se om det kommer någon och det tar inte ens fem minuter innan det dyker upp en gubbe leendes och vinkar upp oss till verkstaden igen. En kvart och 40 kr senare är allt fixat och vi åker vidare till stranden nöjda och glada över att det löste sig på ett helt otroligt smidigt sätt...

räddaren i nöden...

Ny slang...

Nöjd & glad...

Framme till slut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback