Dagen efter...

Det blev sent igår, prisutdelningen var inte klar förrän kl 20.00 och därefter hade jag nästan fyra timmar i bilen innan jag väl var hemma igen, packade ur bilen och satt sedan en stund och skrev på bloggen innan jag tog ett nattdopp i poolen vilket jag alltid gör innan jag lägger mig. Det är ganska skönt att svalka av sig lite innan man somnar.

Somnade väl vid 01,30 inatt och vaknade kl 0700 för att gå upp och lämna tillbaka hyrbilen, var väl inte så där jättepigg kan jag lova. Nåväl...efter det så tog jag scootern ner till Thai life resort här nedanför för att lyxa på det med lite frukostbuffe som någon annan har lagat för omväxlings skull.

Sedan började dagens arbete med att städa ur huset och börja tvätta rent allt inför hemresan, tog en paus mitt på dagen för att äta lite och få en massage nere på stranden men sedan direkt hem igen för att fortsätta med hushållsarbetet.

Vid femtiden stack jag ut och rullade lite lätt på cykeln i 90 minuter, och jag måste säga att benen kändes väldigt bra idag också trots tävling igår, jag körde visserligen inte hårt idag men man känner ändå när "det" finns där och det är en skön känsla.

Imorgon blir det först ett tre timmars distanspass med lite korta igångdrag på förmiddagen sedan efter "brunchen" så ska sista rummet städas ur och trädgårdsmöbler stoppas undan m.m

sista dagen på onsdag vill jag helst bara slappa på stranden, efter att ha cyklat en stund och packat ner hojjen förstås...

Vårat hus & våran strand...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback