Det vänder fort...

Sitter i skuggar med en sodavatten och lägger upp strategin för min sista vecka här. Det är lite som ska fixas med när man lämnar ett hus för åtta månader i ett tropiskt klimat.

Planerar också mina sista träningspass i värmen, normalt sett kör jag aldrig två riktigt hårda pass efter varandra men då det gick så dåligt igår på fyrorna så bestämde jag mig för att försöka idag igen men med mina 10x60 sekunders backintervaller, och se på fan...jag bara flög fram på cykeln, det kändes riktigt gott att få blåsa ur kroppen en sista gång innan söndagens tävling. En tävling som jag vet "lite" mer om nu.
Det är ett långlopp, 65 km på mestadels grusvägar, inga åldersklasser utan A & B klass vilket innebär en tävlingsklass och en motionsklass. Träningen nu fram till racet består av två lugna tvåtimmarspass på torsdag och fredag och att känna lite på sista delen av banan på lördag eftermiddag. Sedan de tre sista passen innan jag flyger hem på torsdag morgon blir även dom lugna & fina för att inte bryta ner kropp och immunförsvar inför den långa hemresan.

Det går åt lite sodavatten i värmen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback