Distans i 35 graders värme...

Det är skönt att ha en utomhusdusch när man kommer hem efter tre timmar på cykeln i 35 graders värme, idag brydde jag mig inte ens om att ta av mig kläderna, yr i huvet av värmen var det bara en snabb & kall dusch som gällde.

Bristen på den rätta känslan i kroppen som jag tidigare skrivit om börjar nu komma tillbaka igen. Jag tror delvis att jag gått på lite för lite energi tidigare, det är inte bara träningen som bränner energi, värmen gör sitt också, jag försöker dricka så mycket vatten som möjligt men det gäller att äta riktigt också (utan att äta för mycket).

Man märker att förbränningen är annorlunda här bl.a. för att man knappt går på toaletten, det blir inget överskott att "göra sig av med", men nu har jag alltså börjat äta lite mer och oftare och jag tycker det märks på känslan i kroppen och eftersom jag tränar varje morgon/förmiddag innan jag äter frukost så är det ju viktigt att det finns lite energi kvar sen dagen innan.

Idag var jag dock tvungen att stanna efter två timmar och fylla på med både vätska och en liten chokladbit för att orka hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback