Snart...

Nu vänder det när som helst, jag känner det på mig. Medeltemperaturen över ett år är alltid samma och med det minus vi ligger på nu så kan ni ju tänka er vad som väntar runt hörnet. Det kommer bara smälla till och bli sommar, pang bom !! på några dagar, sedan är den här skiten över för denna gången.
Man kan ju alltid hoppas iallafall...

Träningen nere i Ryahallen igårkväll gick betydligt bättre än i förrgår, 6x8 minuters intervaller med bra tryck i benen tack vare lite bättre energi intag under dagen, totalt med upp & nervärmning blev det två timmar och jag vill ännu en gång påpeka hur effektiv träning detta är jämfört med trainer. Jag kör ju en hel del trainer men kommer aldrig upp i samma pulsvärden som på "velodromen" och känslan i benen dagen efter tyder också på att jag drar betydligt mer watt än på trainern.

Så för er som har en inomhus friidrottshall med doserad löparbana runt innerplan i närheten och ännu inte provat, kolla inför nästa vinter möjligheterna att boka ett par tillfällen i veckan och dra ihop ett gäng & kör, ni kommer inte ångra er.

Snart...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback