Där satt den...sprintsegern i Hjo.

För att göra en väldigt lång dag kort, kl 0830 i morse var jag ute och testkörde sprintvarvet. Med en åktid på 2,30min/varvet och många kurvor och igångdrag så gäller det att veta när man ska bromsa och svänga för att få flyt i åkningen. Efter en dryg timmes nötande på banan tyckte jag att jag hade koll på läget.

Tidskvalet för min del startade fram på förmiddagen och jag hann inte längre än till första kurvan innan jag fullkomligt tappade bort mig i känslan, fan!! banan var ju helt annorlunda nu när man kom i full fart med adrenalinet sprutande ur öronen och väl i mål var jag helt övertygad om att jag åkt ut redan i kvalet, snacka om att jag blev förvånad när jag fick höra att jag hade näst snabbaste tiden, bara tre sekunder efter regerande SM mästaren Tommy Olson.
Det var tydligen fler än jag som hade haft svårt i spåret när farten var hög.

Semifinalen var odramatisk, jag kom iväg som 2:a men hade full koll och inväntade bara rätt läge för att gå förbi mitt ute på varvet, sedan höll jag säkert 1:a platsen imål.

Sedan var det då dax för final, jag tog starten och höll sedan med full kontroll de övriga bakom mig och gick imål som klar segrare.

Äntligen satt den...


Kommentarer
Postat av: Fredric Björk

Stort grattis.

2013-05-05 @ 22:20:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback