Lussecupen...

Det har varit en bra träningsvecka so far... I måndags kördes en tim MTB ute som uppvärmning, sedan blev det en session med yoga och styrketräning för benen. I tisdags kördes 5 st "styrkefyror", i onsdags var det 3 st 15 minuters tröskelintervaller inne på löparbanan i Ryahallen, sedan var det torsdag och dax för yoga, core och "benstyrka", igår körde jag trainer 4x4 tröskel intervaller.

Idag då, jo idag var det dax för den årliga lussecupen, vi var minst 30 pers som cyklade en tiomilsrunda men inlagda spurter och poäng till de 5 främsta i varje spurt. Halvvägs genom passet bjöds det på fika till alla, återigen bra arrangerat av Martin Holmen som åker efter i följebil, håller koll på poängställningen och serverar massa kaffe och godsaker när vi passerar "bokskogen". Jag skippade spurterna idag eftersom kört en del hårda intervaller under veckan och dessutom inte cyklat så långt på flera månader, det fick bli ett rent distanspass för mig idag och det kändes riktigt bra i kroppen under hela dagen.

Slutligen imorgon så står två timmar i Ryahallen på schemat vilket får avsluta en första riktigt bra träningsvecka inför säsong 2014.

Cykelparkering...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback