Riders briefing...

Var på riders briefing igårkväll, det är då man får reda på eventuella sista minuten ändringar och lite allmänt om vad som gäller på tävlingsdagen.

Efter lite information från arrangören var ordet fritt, are there any servings or spare parts sales here tomorrow ??frågade en utländsk deltagare.
Det finns massa affärer nere i stan (10 km härifrån) som säljer allt möjligt fick han till svar...

Det hade ju varit fint för den lilla publiken (nära&kära) som står här i regnet på ett VM och hejjar på att åtminstånde kunna köpa en kopp kaffe tycker iallafall jag, det luktade jävligt gott kaffe från fönstret på kanslibyggnaden igår där arrangörerna satt i värmen och fikade...

Nästa punkt var om vi hade någon fråga ang banan förutom det katastrofala skicket som dom redan var medvetna om. När ingen fråga dök upp berättade tävlingsledaren stolt att denna bana var tänkt att bli en permanent bana i framtiden att arrangera tävlingar på och att arbetet med banan påbörjades för hela 2 !!!...veckor sedan.

Med andra ord så är det vi alla som är här och deltar på detta VM som kör upp stigar och hjälper till att skapa en framtida tävlingsbana åt norrmännen...

Som sagt, en kopp kaffe som tack för hjälpen hade suttit fint i regnet...

Riders briefing...

Kommentarer
Postat av: Petrus

Lycka till nu! Kör hårt!

2014-08-25 @ 11:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback