Ö - tur...

Inför lunchen tog vi moppen ner till hamnen i Nam khem för att ta taxibåten över till ko kho kao, en ö strax utanför där vi har ett par riktigt bra stränder vi brukar besöka. Idag var det lunch och massage på oasis beach som gällde, maten där är riktigt bra och massagen ännu bättre.

Nu när man varit här såpass många vintrar och verkligen passat på att få mycket massage då det knappt kostar en hundring för en timmes behandling så har man också lärt sig var dom är duktiga. På en del ställen har dom bara lärt sig efter en manual hur dom ska massera och visst kan det vara skönt för kroppen ibland men när man kommer till ett ställe där dom verkligen kan sin sak, då är det guld värt och på oasis beach vet dom vad dom sysslar med.

Man behöver inte säga något alls om det är något speciellt ställe som gör ont eller så, dom känner över kroppen lite lätt ibörjan och sedan vet dom exakt var dom behöver sätta in mest energi för att du ska må bättre. Jag kände mig ganska pigg och fräsch när jag lade upp mig på britsen men massören hittade allt några ömma punkter att bearbeta. Jag kommer nog att ha mer ont i kroppen imorgon efter dagens massage än vad jag hade idag efter gårdagens race.

Det brukar vara så de första gångerna men efter en tre - fyra omgångar så förblir musklerna mjuka och fina och alla spänningar är som bortblåsta...

På oasis ligger massagehyddorna i skuggan under träden...

Maddes tur först...

På väg hem drog världens åskoväder in över oss och när vi kom hem var det bara att ta mer den blöta tvätten som hängde på "tork" och in med det i centrifugen igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback