Kontaktannons...

Träningssällskap sökes...

Jag erbjuder gratis boende i huset på bilden om någon är intresserad av att komma hit och träna några veckor framöver. Det finns två lediga sovrum med en dubbelsäng i varje rum och huset har alla faciliteter man behöver, fullt utrustat kök för självhushåll och självklart tvättmaskin för svettiga träningskläder. 

Jag tränar på en mountainbike men all träning sker på fina asfaltsvägar, huvudsakligen är det olika typer av intervaller som står på schemat men ett och annat långpass finns också i planeringen

Det återstår tre mountaibiketävlingar som jag tänker köra varav den första går den 23:e februari, sedan har vi en den 2 mars och slutligen en den 9 mars. Själv stannar jag till den 26 mars.

Norwegian air flyger direkt Sthlm-Phuket och har bra priser, en flygstol på ett scharterplan kan också gå att hitta för ett hyfsat pris och det finns andra bra reguljära alternativ. Kostnaden för att äta här är väldigt låg oavsett om man lagar mat själv eller äter på restauranger, jag tar alltid med min egen cykel när jag åker hit och det brukar kosta 1000-1500 kr beroende på flygbolag.

Huset ligger ca 10 mil norr om Phuket så det är där man har sin slutdestination när man flyger, sedan taxi ca 1.45 tim och man är framme. Vädret är stabilt med sol varje dag, det har inte kommit en droppe regn sedan 5 december...

Ta tillfället att prova på ett exotiskt cykeläventyr och vässa formen inför vårens tävlingar på hemmaplan...

PS, detta är ett seriöst erbjudande...

Gratis boende...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback