Dagsrapport nr 2

Ja nu har jag återhämtat mig såpass att jag orkar ge en liten rapport från dagens pass. Det var ju bestämt att jag skulle möta upp ett gäng triathleter som är här på läger i Siam biketours regi i sammarbete med triathleten Jurgen Zack.

Jag ville få till ett riktigt bra distanspass idag så jag gav mig av hemmifrån redan 0700 imorse för att få så mycket tid som möjligt och när jag väl mötte dom andra så hade jag redan cyklat en timme och fyrtio minuter själv. När vi cyklat ihop ytterligare en och en halv timme så skulle gänget dela på sig, de flesta skulle bara cykla 75 km totalt medan några av de starkare skulle köra längre, däribland jag själv.

Vi stannade snabbt vid "delningen" och fyllde på med vätska från följebilen i våra flaskor eftersom bilen skulle åka efter de som körde kortare. När vi kom iväg igen så var det slut på "två par" körning, nu gick vi ner i ett led och farten höjdes till snabbdistanstempo kan man väl säga, vi låg runt 35-38 km mest hela tiden och det flöt på riktigt bra, vi skulle upp över bergspasset ner mot Phang nga och när vi väl kom dig så gick det över förväntan, jag med mountainbike gick med dom två snabbaste upp över krönet och det kändes riktigt bra i benen även om jag slog i taket med pulsen och noterade det högsta värdet på flera år.

Nere på andra sidan stannade vi för ännu en vätskepåfyllning vid en affär och för att vänta in resten av gänget som var långt efter. En kort paus och sedan iväg igen för dom sista milen upp mot khao lak där jag släppte av gänget vid hotellet för att förtsätta dom sista 25 km själv hem till mig och väl hemma så stannade klockan på 6 timmar effektiv cykeltid. Imorgon sticker dom ut kl 08.30 på ännu ett långpass och jag ger mig av hemmifrån en timme innan för att möta upp och siktar väl på att få en femtimmarsrunda imorgon innan det är dax för nästa vilodag...

Ingen sovmorgon här inte...

Det rullar på...

Än är alla med...

Dax att dela på oss och fylla på med energi...

Roberto Sery som jag träffade redan förra året och har lite kontakt med på fb var med nu också...

Jaray Jeranai är en mycket duktig triathlet (proffs)...

Sista stoppet för att fylla på och vänta in, nu sitter man gärna i skuggan och pustar ut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback