Visa Run...

Idag har jag bara slappat och fått lite massage som belöning efter racet igår, nåja...visserligen cyklade jag en timme i morse men bara som lite aktiv vila för att inte stelna till för mycket inför mina två lååångpass som nu kommer.

Jag har strax varit här i 60 dagar och det är dax att lämna landet för att omedelbart återvända och få 60 nya dagar, (tourist visa double entry) är det jag har i passet och det innebär just 60+60 dagar.
Jag ska alltså cykla upp till Ranong på gränsen till Burma för att göra detta, ca 20 mil imorgon och förhoppningsvis hinner jag med nån av de sista båtarna t.o.r över till Burma innan immigrationskontoret stänger. Det blir en natt på hotell någonstans i Ranong och sedan hem igen de 20 milen på onsdag, så är planen iallafall men allt kan ju hända så vi får väl se.

Jag har bara packat med mig det allra nödvändigaste i en "rygga" men ändå hamnar vikten på 7 kg så det kan nog bli lite svettigt i några dagar men man kan ju hoppas att det kommer att gå desto lättare sedan när jag är tillbaka och tränar som vanligt igen.

Jag hoppas också jag hittar nåt billigt men bra hotel med wi-fi så att jag kan lämna en rapport imorgon om hur det gått...

Nu är vi klara för avfärd tidigt imorgonbitti...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback