Behind the scenes...

Idag har jag varit med på en reklam fotning/filmning åt 8848altitude bikewear. Vi började vid Isaberg skidbacke där det jobbas för fullt för att utveckla området till ett riktigt MTB eldorado, det är redan ett fantastiskt område med ett antal väldig fina leder i olika svårighetsgrad att cykla på och det utvecklas hela tiden. Jag har defenititvt bestämt mig för att åka tillbaka en hel weekend vid nåt tillfälle för lite bra och inspirerande cykelåkning. 

Camping och stugor finns och en stor receptionsbyggnad med restaurang, dessutom en sjö alldeles intill med en fin badstrand. Båtar och kanoter finns att hyra för den som vill fiska eller bara paddla omkring lite. 

Efter en fin och solig förmiddag med MTB fotning/filmning började det hagla och regna när det blev dax för landsvägscyklingen och vi fick hastigt ge oss iväg och leta efter bättre väder. 

Buden om vart vi skulle åka var lika många som de olika "väder appar" som finns men tillslut körde vi till hofsnäs och hann med några snabba tagningar innan regnet började även där. Ett telefonsamtal senare bekräftade att närmare Borås sken solen så in i bilarna och iväg igen.

Nästa stop äspered vid sjön tolken och äntligen fick vi till de sista bilderna, det ska bli riktigt kul att få se slutresultatet när det är färdigt.

Dagens träning då, nja det var väl tänkt som en vilodag men det känns allt lite i benen ändå...

Dagen började bra med sol och värme...

Fram med kameror och utrustning...

Är ni reda där uppe undrar dom...

Jodå, vi är på G ropar Christofer Stevenson, Hanna Laholm och Tobias Evertson i mun på varandra...

Snabba stigar nere vid sjön...

Flygande "insekt" med filmkamera...

Delar av filmteamet...

Fint avslut...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback