Mitt 3:e protour för säsongen...

Ikväll var det 67 km linje som stod på schemat, jag cyklade hemifrån i god tid och tog en liten extra sväng på vägen ut till tävlingsplatsen i viared för att få igång benen ordentligt inför träningsracet.

Jag skulle tro att vi var ca 50 cyklister från start och det tog inte många kilometer innan den första attacken kom, sedan gick det undan konstant. Det var ingen klungkörning att tala om direkt utan vi låg mest som ett långt pärlband på vägen med ett gäng riktigt starka cyklister längst fram som höll uppe farten.

Jag försökte ligga hyfsat långt fram hela tiden och benen gick som nålen på en symaskin när jag pinnade för glatta livet på min MTB med 32 klinga fram. Efter halva sträckan ungefär fick jag släppa tätgruppen som då inte var större än max 12-15 gubbar och då snackar vi inte vilka gubbar som helst. Henke Åbom, Ove Nilsson och Ludvig Bengtsson från Falköping satt med där framme sedan var det junioren Max Viklund Hellstadius, Johan Flodin, Martin gotting och Robert Bengtsson samt några till med bra tryck i pedalerna.

När jag väl släppt så hade jag ändå krafter kvar, det var mest utväxlingen som inte riktigt räckte till i medvinden när det gick som fortast. Jag fortsatte själv med bra tryck i benen resten av racet och väntade bara att det skulle komma nån grupp bakifrån som jag kunde köra ihop med, men det kom aldrig någon..,

Jag körde andra halvan av racet själv utan att bli ikappåkt och får väl säga att dagens pass blev en riktgt bra genomkörare så här mitt i veckan. Nu väntar lite korta intervaller imorgon och sedan blir det vila några dagar...

Bra kvällsträning idag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback