Sista långpasset...

Då var sista distanspassen kört här nere, inte jättelångt men tre timmar blev det och det kändes bra i kroppen, pigg och fräch var jag. Det har regnat lite inatt och när jag gav mig iväg imorse så luktade det "sommarregn" i den ljumna morgonluften och jag cyklade och njöt av den speciella känslan man får inombords av alla dessa dofter en tidig morgon.

När jag nästan var hemma igen mötte jag ett stort gäng cyklister som hade stannat för att fylla på vätska, det visade sig vara "bianchi klubben", en märkesklubb för bianchifantaster som hade en weekendträff och cyklade en tvådagarstour med följebilar och full support. Jag stannade och pratade en stund med en av deltagarna som jag kände igen från några tävlingar och dom var mycket trevliga allihopa, jag fyllde på vätska och fick lite vattenmelon av servicebilen innan jag fortsatte sista biten hemåt.

Nu är det bara två lugna pass kvar, två timmar imorgon och en timme på tisdag innan jag packar ner cykeln, sedan blir det två hela vilodagar innan jag rullar igång lite lätt hemma igen, jag kommer börja försiktigt med en timme på fredag och två timmar på lördag och söndag. Inga hårda pass utan en lätt acklimatisering efter en lång flygresa och tidsomställningen som blir.

Här står dom (bianchiklubben) och trycker i skuggan, det var närmare 50 pers totalt så alla syns inte här...

Upp på flaket och ta fram vatten och vattenmelon från kylboxarna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback