Racerapport Billingeracet

Jag är väldigt trött så här kommer den korta versionen. Sura ben och dåliga lungor från start gjorde att första slingan  var en enda lång pina, jag var helt övertygad om att jag låg riktigt långt bak i fältet i min klass men när svenske långloppsmästaren från förra året (Göran Eriksson från Falun) kommer ikapp strax före varvningen så förstår jag att kanske är jag med i matchen ändå.

Under andra slingan börjar det gå betydligt bättre och jag kör ifrån Göran och kommer ikapp ytterligare två konkurrenter som jag kör ifrån, mitt planerade vätske/energiintag fungerar perfekt och för första gången någonsin genomför jag ett långlopp utan att gå tom på energi.

Kommer imål som 3:a och åt segraren Atle Hansen var det inget att göra, han är totalt överlägsen för tillfället men upp till 2:an var det bara två minuter och med en kropp som fungerar till 100% så har jag betydligt mer att ge. Jag körde runt idag på ren grundträning och ett förstklassigt energiupptag med hjälp av umarasports produkter. Klarade inte av att gå på "rött" ens korta stunder idag men den dagen kommer när det vänder och då jäklar...

Väldigt nöjd gubbe idag trots allt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback