Äntligen helg...

Då var det äntligen helg och vi är på väg mot Danmark och Hilleröd, tyvärr läste jag på tävlingens hemsida imorse att racet på söndag är inställd p.g.a för få anmälda.

Till saken hör att jag försökt anmäla mig online under en veckas tid innan anmälningstiden gick ut och varje gång jag gick vidare till kassan och skulle betala länkades jag tillbaka till startsidan igen och alla uppgifter var raderade. Detta meddelade jag arrangören via mail utan att få något svar vilket ju är konstigt... och antagligen är det fler än jag som haft problem kan man väl anta så det är väl inte konstigt att dom fått in få anmälningar om det inte gått att anmäla sig överhuvudtaget.

Jäkligt tråkigt iallafall då detta blir andra helgen i rad som det skiter sig med planerade race. Hursomhelst åker vi dit ändå och det får väl bli en trevlig påskweekend med Madde utan race, träna kan jag ju göra och skogarna är fantastiska i området med massor av roliga MTB leder så några svettiga timmar om dagen både lör, sön och måndag ska jag väl hinna med...

På väg ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback