Två dagar i Bautzen...

Efter Polen var det tänkt att vi skulle ta några dagar i Prag innan vi åkte hemåt men en riktigt ordentlig värmebölja gjorde att vi ändrade oss, att gå omkring i en storstad i över 35 graders värme lockade inte.

Vi styrde kosan längst med tjeckiska gränsen västerut och bara någon mil in i Tyskland hittade vi en liten familjär naturcamping där lugnet råder och fåglarna kvittrar. Ett perfekt ställe att bara ligga still på och vila upp sig. Inatt var faktiskt första natten sedan tävlingen startade som jag sov hela natten igenom, kroppen har varit så uppe i varv även mellan etapperna att sömnen blivit lidande. Konstigt för man har ju varit trött så det räcker till men det är väl vissa system i kroppen som går på högvarv när man kör ett sånt här race och för mig så har det inneburit svettningar och pissebesök i buskarna utanför, nätterna igenom...

Efter två hela vilodagar har jag idag varit ute i värmen och rullat ca 90 minuter på lätta växlar, det kommer att bli en lugn vecka det här förutom finnmarksturen då man lär ta i lite. I morgon kör vi norrut och på torsdag eftermiddag räknar vi med att vara hemma igen, på fredag blir nästa cykelpass och även då ett lugnt och fint rullpass utan hög puls.

Sedan väntar då Finnmarksturen och en sak är då säker, jag räds inga backar iallafall...

En lugn tur runt Bautzen...

Det är tur det var långt till bergen idag... 

Vi ses väl i Ludvika...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback