Nattdopp...

Det är snart dax för det obligatoriska nattdoppet, eller kvällsdopp kanske är ett bättre ord för det är väl inte riktigt natt här ännu. Hur som helst, det är skönt att svalka av sig lite efter en lång och svettig dag innan man lägger sig.

Dagen började annars med träning i vanlig ordning, 60/120 intervaller tills syran sprutade ur öronen. Passet var kort men stenhårt för att verkligen förtjäna vilodagen imorgon och jag måste ändå säga att jag känner mig ovanligt fräsch med tanke på hur programmet sett ut senaste månaden.

Bygget går sakta vidare här hemma med murning samt putsning och imorgon kommer nog lite bilder på hur det utvecklas, måste bara städa upp lite runtomkring då det ser förjävligt ut för tillfället. 

Jag hade hoppats vara färdig tills på lördag då min dotter och hennes kompis kommer ner för att vara här över jul och nyår men just nu känns det som att det är lite för mycket kvar. Vi får väl se om det går att få lite mer fart på bygget imorgon när all puts har stelnat och nästa moment ska påbörjas...

Strax redo för ett kvällsdopp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback