Racerapport Koh Samui XC...

Vilken dag alltså, ett stort fett HAT TRICK blev resultatet efter dagens tävlingar. Robin vann elitklassen, Dick vann H-45 och själv vann jag H-50. Tre stora pokaler fick vi med oss hem samt en total prisumma på 9000 bath, småpengar hemma i Sverige men här är det en normal månadslön för många.

Själva racet kändes väl sådär, jag kände mig inte pigg igår när vi provkörde varvet och inte kändes det bättre idag. Jag kom iväg som trea i starten och kände att där ville jag ligga en stund, redan efter femhundra meter vurpar tvåan i en sandig kurva och jag går förbi men lägger mig bakom ledaren utan ambitioner att gå upp i ledning och trötta ut mig för tidigt. Benen känns sega och svarar inte riktigt trots hög puls, riktigt varmt är det också och första gången jag ska dricka så märker jag att jag tappat flaskan.

Nu måste jag vara kall och köra smart för det kan bli jäkligt tufft att köra runt i värmen för hårt med begränsad tillgång till vätska, vi får inte ha privat langning men arrangören har två stationer utmed banan där man får öppnade "mini" flaskor med vatten. Det blir några munnar per tillfälle och en liten skvätt ner i nacken och jumskarna för att kyla mer kroppen något. Ute på sista varvet kokar hjärnan känns det som och benen är om möjligt ännu stummare, det är med ren viljestyrka jag sliter mig imål som klar segrare trots omständigheterna. Nu efteråt ser jag ändå att pulsvärderna var i topp under hela loppet trots den sega känslan i benen så det är jag väldigt nöjd med, litegrann spelar såklart värmen in men med ben som svarar som dom brukar så hade jag kört betydligt snabbare. 

Nu gick det ju bra ändå, denna gången...

Ut från startområdet...

Uppe på 2:a plats...

Utför...

"Lekparken"...

Vallar...

I mål...

Dick blev dagens intervjuoffer...

Det blev många fotningar...

Många...

Nästan för många...

Jag och tvåan i min klass...

Många priser...

Dagens hat trick...

Prisutdelning...


Kommentarer
Postat av: Mazze

Snacka om bra arrangemang! Ser ju rent av proffsigt ut på bilderna.
Grattis Kjell! Bra kört!

2015-01-25 @ 16:08:03
URL: http://mazze59.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback