Rätt håll...

Då var midsommarhelgen över och en ny vecka har börjat, det går också mot bättre tider på många plan sett från mitt perspektiv.  Dels måste det rent statistisk sett komma lite värme snart vilket är efterlängtat, det kan ju bara inte fortsätta såhär hela sommaren eller... Sedan har vi semestern som närmar sig med nya cykeläventyr i form av ett 7-dagars etapplopp nere i bergstrakterna mellan södra Polen och Tjeckien och till sist det absolut bästa kortet i rockärmen vilket är att nedräkningen till "vinterflytten" har inletts.
 Bara 140 dagar kvar...

Midsommarhelgen då, jo i fredags var det träningsfritt och vila men i lördags blev det en dagstur ner till Isaberg för lite träning på SM banan, det blev först fyra varv på XCO varvet och som avslutning ett varv på den långa blå slingan. Under tiden jag cyklade var Madde ute och gick med Nero (hunden) den svart/vita vandringsleden och efteråt tog vi en god lunch inne på restaurangen som avslutning på en fin förmiddag innan vi åkte hemåt igen.
I går avslutades helgen med ett 70 km långt snabbdistanspass och idag som också är en ledig dag för mig väntar ett långt 4-5 timmars distanspass med lite 30 sekunders maxspurter.
Japp nu kör vi...

Först en stadig frukost...

Semesterkänslorna börjar infinna sig...

Nedräkningen har börjat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback