Ännu en bra dag...

Efter gårdagens träning med Rolf blev jag & Madde hembjudna på middag till kvällen hemma hos Rolf och Petra, vi tackar allra ödmjukast för en mycket trevlig kväll med gott sällskap och god mat. 

Idag fick jag sällskap av Anders Lindahl som mötte mig uppe vid Varbergs MTB:s träningsbana, då hade jag själv först snurrat runt i 45 minuter och tillsammans tog vi ytterligare 4 varv på banan. Idag var det lite varmare då solen tittade fram och framkallade riktiga vårkänslor, varvet är riktigt roligt och jag blir allt mer förtjust i heldämpat ju mer jag kör på cykeln. Jag testade några olika inställningar på bakdämparen för att känna skillnaden och körde medvetet helt andra "linjer" än vad jag normalt gör . Faktum är att jag kände mig inte alls så ringrostig och osäker som jag brukar så här på vårkanten och mycket beror nog på just att det gör inget om jag kommer in lite fel på något ställe, cykeln förlåter ev små misstag direkt utan att man märker av det på ett negativt sätt, det är bara att "bröta" på liksom.

Om det blir till någon fördel och om jag kan tjäna någon tid på racen i sommar återstår att se men känslan är definitivt bättre än med hardtail.

Ett roligt parti på banan som jag inte gillat förut...

Nu gick det som en dans...

Efter träningen blev det söndagslunch på Johns Place nere vid havet...

Fina burgare...

Direkt från kolgrillen...

Sämre vy från matbordet kan man ha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback