Bättre & bättre...

Sakta men säkert anpassar jag mig till värmen och tidszonen, nästan nio mil imorse utan frulle och med bara två små vattenflaskor. Första två timmarna låg jag på och försökte hålla så hög fart som möjligt utan att gå över 70% av maxpuls, sedan mattades jag något men ingen "väggning" eller problem med värmen. Jag hade t.o.m lite vatten kvar när jag kom hem till huset.

Skönt att fått till ett hyfsat långpass innan tävlingen på söndag, då blir det ungefär lika långt fast det lär väl gå fortare antar jag. Ett ganska platt varv med bara några korta men branta backar är vad som väntar, åtminstånde enl banprofilen som jag sett på nätet.
Men sedan det är ju inte alltid som en banprofil stämmer överens med verkligheten till 100% så jag hoppas att de små backarna är brantare och jobbigare än vad dom ser ut att vara.

Normalt sett så föredrar jag hårda banor här nere då det gynnar mig bäst, thailändarna är ganska defensiva cyklister. Speciellt på snabbåkta långlopp och är varvet för lätt blir det oftast ett ganska tråkigt race där dom flesta bara vill ligga på rulle och helst inte dra en meter, förutom när det går i slowmotion...

Lite drygt tre timmar i morse...

Big Buddha utanför byn Kapong...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback