Maskinhaveri...

Efter lunch cyklade jag upp till tävlingsplatsen för att anmäla mig och köra några varv. Jag kom väl ett halvt varv innan växelviren lossnade från bakväxeln och när jag sedan försökte få det att funka igen med mitt "miniverktyg" så gick det inte. Något hade hänt inne i växelreglaget och jag fick lite panik såhär dagen innan tävling.

Men som vanligt fanns det fullt med hjälpsamma cyklister på plats och en bil med chaufför trollades snabbt fram för att köra mig in till stan och den cykelaffär som lämpligt nog är med och arrangerar tävlingen. Snabbt upp i mekstället, plocka isär reglaget, i med ny vire och lite justeringar så funkade allt igen och dom ville inte ha betalt, varken för jobb eller skjuts. 

In i bilen och tillbaka till tävlingsplatsen och nu gick det bättre, körde några varv , anmälde mig och efteråt satt jag en stund i skuggan och njöt av atmosfären. Det var många på plats för att provköra varvet och en del kända ansikten ville ha sig en pratstund. Bla fick jag reda på att den fina tävligen på koh samui som jag körde förra vintern går i januari igen.

Formen känns bra och som varje år så märker jag stor skillnad jämfört med hemma, lungorna känns liksom dubbelt så stora och jag får i mig hur mycket syre som helst på varje andetag, inga stumma ben och en puls som svarar som jag vill. Det blir kul det här...

Det blir många svängar imorgon...

En hel del cyklister på plats för att provköra varvet...

Jag fick sitta under grabbarnas tält en stund för att komma undan värmen lite...

Registreringen gick fint och här saknas inte frivilliga, en för varje åldersklass...

Utkikspunkten några hundra meter från tävlingens högsta punkt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback