Dekadens...

Ja det är väl lite så jag lever för tillfället, dekadens på hög nivå. Visst rör jag på mig lite men någon egentlig träning är det inte tal om. Godis, glass och pizza åker ner i stora lass och en o annan finöl har väl också slunkit ner senaste tiden.

Men det är väl det som är meningen kanske, för efter varje dag i förfallets tecken ökar motivationen att få sätta igång och träna ordentligt, att börja sköta kosten och komma in i en stigande formkurva igen.

Men inte riktigt ännu... snart snart men inte riktigt ännu är det dax. Jag drar ut på det någon vecka till sedan jäklar ska jag igång, ett par veckors hårdkörning med intervallpass för att komma igång innan jag drar till Thailand och väl där vet jag vad som väntar. Fyra månader med många, långa och hårda pass samt så många tävlingar jag kan hitta, ska bli helt underbart.

Förresten... I dag sprang jag en mil för första gången på flera år, 53 minuter tog det och visserligen var det i terrängen men ändå, det går inte fort.

Men som sagt, jag rör på mig...

Idag har jag också prickat av första punkten på min "to do" lista innan jag åker. Var på konsulatet i Göteborg imorse och lämnade in min visumansökan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback