Inför helgen...

Det blev knappa två timmar på racern imorse, ett lungt och stilla pass utan hög puls. Denna vecka innehåller endast två hårda dagar, den ena gjorde jag i måndags då jag körde 3x15 minuter tröskel och det andra är på lördag då det är tävlingspremiär i Varberg.

Imorgon är det vilodag och på fredag åker jag ner med husbilen till Varberg, då blir det väl att "köra in sig" några varv på banan en sista gång innan det smäller på riktigt. 

Inför racet då ?? Vad ska man ha för målsättning ??, ja det är frågan...
De fem veckor jag har varit hemma har jag väl halverat träningstiden jämfört med tidigare vinterträning i Thailand, jag har kört mina intervallpass på trainer men tappat en hel del timmar utecykling och ute i skogen har jag endast cyklat två gånger sedan jag kom hem. Jag känner mig visserligen fräch och utvilad men om det räcker till någon framskjuten placering återstår att se, väderprognosen lovar kyla och regn vilket inte är de bästa förutsättningarna för mina luftrör och istället för att spänna bågen högt och bli besviken och förbannad eftetåt så åker jag dit för att ha kul, få känna på lite tävlingstempo och ta ett första steg mot resten av säsongen...

En fin morgontur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback