En finfika dag...

Vädret här uppe i norr är väldigt annorlunda jämfört med södra Thailand, dagarna är varma men nätterna är riktigt svala och när vi vaknar vid sju tiden på mornarna är det sådär krispigt friskt ute som det kan vara en fin septembermorgon i Sverige. 

Starten på söndagens race går redan kl 07.00 och med över 5000 deltagare måste man vara ute i god tid för att få en bra startplats, speciellt då det inte är någon seedning utan först på plats som gäller. Vi har för säkerhets skull varit nere vid startplatsen idag och pratat med arrangören om detta, vårt argument om att här kommer vi två hela vägen från Sverige för att delta på just detta race och att självklart förväntar vi oss då att så långväga gäster för stå i första led verkade gå hem för vi blev på stående fot lovade att -inga problem- det löser sig.
👍👍 för förstående funktionärer...

Förutom en lugnare förmiddagscykling med tillhörande finfika har vi tillbringat eftermiddagen inne i chiang mai som ligger ca 50 km härifrån, där blev det ännu mer fika och en god middag innan vi återvände hem igen. Vi har också sett på sociala medier att cyklister från hela Thailand börjar anlända till flygplatsen så imorgon kan det nog bli lite trångt på vägarna...

Fika är gott...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback