Långrunda...

Ledig måndag och fint väder är lika med långrunda på racern, utan frukost förståss och just dessa pass har jag inga som helst problem med. 13 mil och 4,40 timmar med en bra känsla i kroppen bokfördes i träningsdagboken idag, nöjd & glad ligger jag nu i solen och återhämtar mig en stund innan gräsklippningen tar vid.

Efter helgens race i Hjo bestämde jag mig på stående fot att avstå från MTB XC & sprint SM i Värnamo, jag har helt enkelt inget där att göra och får jag ordning på kroppen så blir det de längre loppen jag kommer att prioritera. Jag har ju nyss börjat med den nya medicinen och får väl ge det ett tag innan jag utvärderar det hela till 100% men som det känns just nu så har jag tappat alldeles för mycket av den explosivitet som krävs för XC race, däremot är jag fortfarande uthållig och seg så kan jag bara lyfta mig något litegranna så kan jag nog få till nåt bra resultat på de längre distanserna senare i sommar hoppas jag.

Så med ett antal strukna XC race på listan så återstår följande tävlingar att sikta in sig på...
5/6 Rallarloppet
9/7 Marathon EM veteraner
31/7 Landsvägs SM veteraner
8/8 Finnmarksturen
3/9 Bockstensturen
11/9 långlopps SM
17/9 tre berg mtb (eventuellt)
24/9 Västgötaloppet

Kanske kör jag de två hemmatävlingarna i Borås som bra träning men det beslutet tas då...

Efter två timmar passerades lägligt nog bryggan i Ulricehamn och här blev det en snabb kaffe med macka för att orka med resten av rundan...

En nästan rund runda idag, 130 km och 4,40 i tid. Lungt och fint, varmt och skönt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback