Tisdag...

Började dagen med morgonkaffe på verandan idag med, det gäller att passa på så länge det går och det är inte bara jag i familjen som gillar sol & värme. Vår hund Nero är även han en riktig soldyrkare och gör mig gärna sällskap när tillfälle ges, imorse fick vi en go stund tillsammans innan dagens sysslor tog vid.

Först på schemat var att plocka äpplen, vi har nog aldrig haft så mycket äpplen i våra två träd som i år. Vi äter så mycket vi orkar med, men gräsmattan blir ändå full av fallfrukt varje dag som jag får plocka upp och slänga i skogen till glädje för en massa småkryp, fåglar och rådjur som får sig ett skrovmål.

Jag har också kört ett kort testcykelpass här på förmiddagen, jag känner mig lite småsnuvig och vågar inte fresta på för hårt nu inför Bockstensturen med risk för att det blir värre men samtidigt var jag ju väldigt sugen på att testa Monarken. Det fick bli två sexminutersblock med 40/20 intervaller och jag körde med samma watt som jag gjort tidigare på min trainer, det är väl svårt så här efter bara ett test att jämföra men jag tror nog att watten är ganska likvärdigt faktiskt. Iallafall såpass likvärdigt att jag kan utgå från mina gamla värden, sedan kan det ju bli lite upp eller ner bland men så var det ju förut också. Dagsformen varierar ju en del, åtminstone för mig och det oavsett vad jag cyklar på. Känslan däremot var mycket bättre, stabil och tung var den en dröm att cykla på och när jag kör riktigt tunga intervaller eller stående så blir det ju någonting helt annat, det gick ju överhuvdtaget inte att göra på trainern. Nä det känns som en riktigt bra investering som jag förhoppningsvis kommer ha stor nytta av under många år framöver...

En bra start på dagen...

Monarkpass med inspiration från mtb herrarnas OS race...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback