Beachen X 2...

Idag var det återigen dax för en vilodag och jag är noga med att verkligen ta dom där vilodagarna med jämna mellanrum, för tillfället tränar jag två dagar, vilar en och sedan tränar tre igen för att sedan börja om från början. Detta ger mig två vilodagar i veckan och det behöver jag nog ett bra tag till, dessutom kör jag mina distanspass kortare än jag brukar för att inte slita ner/stressa kroppen mer än nödvändigt.

Jag har ju också börjat köra lite hårdare pass/intervaller och där känns det överaskande bra, jag har sämre återhämtning än tidigare och vad gäller trycket i benen finns väl lite mer att önska, men hjärta och lungor hänger med förvånansvärt bra faktiskt. Jag klarar att köra riktigt långa tröskelintervaller utan att stumna och att jaga upp pulsen en bra bit över tröskel funkar också mycket bättre än vad jag vågat hoppas på, så bara jag lyssnar på kroppen och håller igen eller vilar när jag behöver återhämta mig så ska jag nog kunna göra snabba framsteg med formen.

Nu väntar en sådan liten justering imorgon då jag skippar de tänkta 30 sekundarna i slutet av distansrundan. Jag kände mig lite väl sliten inför gårdagens intervaller och även om dom gick riktigt bra så tar jag det lite lugnare med intensiteten nu fram till söndagens race. Då jag inte riktigt har den återhämtning jag brukar så känns det säkrare och bättre att komma dit helt fräsch i kroppen för när väl starten har gått så vet jag hur det brukar bli, skygglapparna åker på och hornen växer ut och då behöver jag all sparad energi jag kan få.

För att återknyta till rubriken då, vilodag och bra väder ja då blir det beach häng med massage förståss. Första svängen var vi nere redan tidigt i morse för lite morgonkaffe och en simtur i soluppgången, sedan hem för lite frukost och iväg igen till nästa strand där vi började med en efterlängtad massage följt av lite vila i skuggan under parasollet. Sedan lunch och nu på eftermiddagen hänger vi hemma vid poolen, en riktigt bra och slapp vilodag med andra ord...


(null)
På plats när solen går upp...

(null)
Första doppet...

(null)
Morgonkaffe efter badet...

(null)
Lunch på Happy beach...

(null)
Nu hemma vid poolen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback