Söndagsdistans med gänget...

Då var vinterns första distansrunda avklarad, vi var ett gäng på sex gubbs som möttes upp nere i khao lak för att cykla vidare söderut och svänga in vänstervarvet över "the Phang Nga mountain" och sedan vidare förbi  Kapong samt old Takua Pa innan vi åter kom ner på kustvägen highway 4 söderut mot khao lak igen.

Det gick lugnt och fint i ett behagligt söndagstempo och enda gången vi körde på lite var upp för stigningen över bergspasset, jag ville känna efter om jag orkade att ligga på rött under hela klättringen. En liten test kan man kanske säga inför nästa söndags race, då är visserligen klättringen längre men man måste ju börja någonstans.

Det kändes ok hela vägen upp och jag klarade att ligga högt i puls utan att stumna men trycket i benen är väl inte riktigt vad det varit,  jag och Bernhard var först upp över krönet och dom andra en bra bit efter. I normala fall kör jag ifrån Bernhard uppför utan problem men idag räckte jag inte riktigt till och det hade jag väl inte trott heller, en bra test var det iallafall och Bernhard som bevisligen är i god form sa att han gick nästintill på max så jag får nog vara nöjd ändå. Trycket i benen är ju något som kommer snabbt nu i takt med att jag nu börjat köra hårdare träning igen...

(null)
Vart tog dom vägen...

(null)
Det är fortfarande dåligt med sol här fast varm o svettigt ändå så man ska väl inte klaga...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback