Becauce i'm worth it...

Mina polare här nere är inget vidare på avståndsbedömning har jag fått lära mig den hårda vägen idag, jag cyklade de 25 kilometrarna ner till khaolak i morse för att hänga med på söndagsrundan. Jag hade tänkt vända efter ett tag för jag vågade inte köra så långt direkt efter en lång sjukperiod, vi anpassar svängen sa dom så att den blir lite kortare samt att du kan få skjuts hem från khaolak när vi är tillbaka.


Jag kände mig ganska pigg och tänkte att isåfall hänger jag på hela rundan, det lutade åt 10-11 mil och det ska jag väl klara om det går i ett sansat tempo.

Nu blev det inte riktigt så, 176 kilometer stannade mätaren på när vi var tillbaka i khaolak och den sista timmen var jag riktigt krispig vill jag lova. Det underlättade inte att det var 35 grader varmt och inte heller att jag körde mountainbike, det var väl en jäkla tur att jag fick skjuts hem från khaolak annars hade jag väl suttit där än.

Nu har jag laddat med mat, vätska, protein och extra energi. Det som återstår är efterrätten i form av en stor kall öl och en halv brie ost, sedan får det nog bli sängen och vaknar jag imorgon utan bestående men från dagens pass så vågar jag nog förklara mig helt frisk igen...

Det blev en lång dag...

Becauce i'm worth it...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback