På väg igen...

Ja nu sitter jag här på flygplatsen och är återigen på resande fot, det ska bli skönt att komma ner till värmen och jag hoppas verkligen att jag håller mig frisk så att jag kan komma igång med träningen igen. Igår gick det ju bra men i förmiddags när jag var ute i solskenet och rullade en timme mountainbike så kändes det allt att jag tappat en hel del under mina sjukveckor.


Jag var svag och allmänt trött i kroppen och dessutom har jag ont i ryggen, jag har en kotförskjutning i ryggraden som spökar och de senaste veckorna har det blivit mycket sämre. Förhoppningsvis beror det bara på att jag varit helt inaktiv och inte på att ryggen i sig blivit sämre.

Nu har jag ju fyra veckors värme framför mig med perfekta förutsättningar, och med 100% fokus på att bara träna & vila så bör jag väl förhoppningsvis få igång både kropp och själ igen.

Det 5 mars är det MTB race nere på Phuket, den 18:e upplagan av Thalang mtb race som jag vunnit de två senaste upplagorna av och även om det känns avlägset just idag så siktar jag på att komma tillbaka i såpass form att en pallplats är inom sikte. Min kompis Toy har byggt en bana på sina marker nere i khaolak så nu blir det MTB hojj för hela slanten fram tills dess även om en del pass kommer att köras på väg.

Nu är det dax att gå till gaten, vi hörs...

Ett tungt pass i förmiddags...

Känns förhoppningsvis bättre imorgon 😉


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback