3x10 minuter tröskel...

Dagens träning avklarad, totalt strax över två timmar inkl 3x10 minuter tröskelintervaller med en bra känsla. Avslutade det hela med några kilometers jogg innan jag svalkade mig i poolen för att sedan käka frulle.

Jag måste säga att för mig känns det helt förträffligt att träna utan frukost, ett par koppar kaffe och sedan ut på hojjen. Faktum är att även när jag som dag kör hårdare intervaller så känner jag mig pigg och stark utan att fyllt på depåerna före passet.

Efter magsjukan och den viktnedgång den medförde så har jag självklart återhämtat mig och gått upp något igen, men inte allt utan nu har jag stabiliserat mig på 71 kilo vilket är några kilo mindre än innan och bra nära optimal racevikt för mig. Med en tuff träningsperiod framför mig och fyra veckor kvar till Tour of Phuket hoppas jag kapa något kilo till för att kunna matcha de starkaste klättrarna i min klass. Jag är grymt taggad inför detta race och nu gör det inget längre att det inte dykt upp några fler tävlingar under februari månad, med Tour de Phuket som avslutning på min vistelse här så är jag ändå nöjd med vinterns upplägg och med full fokus på det som nu erbjuds hoppas jag kunna göra ett riktigt bra avslut på Thaisäsongen...
(null)
3x10 minuters tröskel...

(null)
Ett bra pass idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback