Going down south…

Dåligt väder å dålig prognos för de kommande dagarna i Jotunheimen gör att vi förflyttat oss ett par timmar söderut till  Golsfjället, här finns massor av fin gruscykling och prognosen lovar åtminstånde 14-15 grader de kommande dagarna. Jag hade gärna velat cykla den sista halvan av "mjölkvägen" som bl.a. passerar Jotunheimen men som sagt ostadigt väder gör att det får bli en annan gång, men den berömda cykelleden börjar ju någonstans också och just dit har vi förflyttat oss. 

Vi befinner oss i de södra delarna av regionen Valdres och med skidorterna Gol och Hemsedal i närheten finns det gott om höjdmeter för den som vill cykla uppför/nedför, högplatån öster om Golsfjället bjuder också på miltals av grusvägscykling på gamla "bortglömda" fjällvägar och just "mjölkvägen" börjar ju strax västerut nere i byn Gol.

Så planen är att stanna här ett par dagar för att utforska området på två hjul innan vi fortsätter söderut till hardangervidda för att hälsa på "tant Astri", en gammal krutgumma och kär vän till min fru Madde från tiden som internationell räddningshundsförare…

Några bilder från förmiddagens vandring i Jotunheimen innan vi förflyttade oss söderut…
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback