Pre raceday…

(null)
Ja nu har vi kört en sväng med bilen runt hela tävlingsvarvet inför morgondagens tävling och det kommer minst sagt att bli ett spännande race, det går upp å ner mest hela tiden med en massa korta "knäppar" på +10% lutning samt ett par längre å lika branta klättringar varav en har ett bergspris. 

Större delen av varvet går på väldigt små å smala asfalt eller betongvägar som svänger kraftigt mest hela tiden, dessutom är dom inte bredare än en svensk cykelbana och med gott om sand, rullgrus, småsten och allmänt dåligt underlag samt extremt stora startfält i alla klasser så gäller det att hålla sig framme i täten från start imorgon. Helt klart kommer det att vurpas och bli väldigt orolig körning så det blir mer än starka ben som avgör i slutändan, det gäller till väldigt stor del att hålla sig upprätt å överleva alla 88 kilometer.

Det ska bli spännande med andra ord och det är definitivt inget gnäll jag kommer med, det är ett spektakulärt varv i otroligt vacker miljö och jag ser verkligen fram emot morgondagen även om det är med fjärilar i magen och en viss nervositet…

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback